Binnenschilderwerk

binnenschilderwerk

Met goed schilderwerk breng je sfeer in de ruimte.

Bij Zuyd waarborgen we de perfecte kwaliteit en een stijlvol resultaat.

Bij Zuyd schilderwerken ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Limburg. De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van een ruimte. Bij Zuyd snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze binnenschilders naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn, van deur tot deur en van plint tot plafond.

Tevens kun je bij ons terecht voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of stucwerk wordt – Zuyd zorgt voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.


Kleuradvies

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren we je graag over. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Het creëert de sfeer en kan een kamer groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken. We zoeken de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt. Onze schilders kijken naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval, kleurvakken en de huidige trends. Zo komen we tot een stijlvol resultaat dat past bij jouw smaak

Hoe werken wij?

Vakmanschap. Dat is waar wij voor staan. We werken secuur en zorgvuldig, met oog voor detail. We hebben geduld en hechten veel waarde aan een goede voorbereiding – en afwerking. Verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Vloeren, wanden, plafonds en al het houtwerk behandelden we met de juiste verfsystemen. Zo waarborgen we de perfecte kwaliteit en een stijlvol resultaat.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces.

Wat onze klanten zeggen

Patrick is een rustig en aangenaam persoon. Geen praatjes maar daden. Bekwaam en overleggend plannen. Het werk is goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
Huub
Maastricht
Project aangenomen voor het schilderen van de woonkamer en slaapkamers samen met een aantal kozijnen. Alles perfect gegaan, ruim binnen de tijdsafspraken. Zeer tevreden.
Martijn
Heerlen
Hele fijne zaken gedaan met Patrick. Hij geeft goed advies, is heel vriendelijk, vakkundig en werkt netjes en precies. Wij waren onder de indruk van zijn toewijding en inzet.
Kelly
Eijsden

Wilt u een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen