Latex spuiten

Latex spuiten

Spuiten is een alternatief voor schilderwerk.

Een resultaat dat past bij jouw stijl, jouw wensen en de specifieke uitdagingen van jouw woning.

Zonder al te veel poespas gewoon een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goede uitkomst. En ook dan moet je bij Zuyd zijn. Het hanteren van de speciale spuiten voor latexverf hebben wij ons in de loop der jaren eigen gemaakt. De klus is een stuk sneller geklaard, ondanks dat we de werkzaamheden minstens zo gepassioneerd als traditioneel binnenschilderwerk uitvoeren. 

Egale afwerklaag

Spuitwerk zorgt voor een ander resultaat dan traditioneel schilderwerk. Door de spuittechniek ontstaat er een egale structuur, die gladder is dan bij het sauswerk met de verfroller. Naar gelang het effect van het schilderwerk dat je zoekt, wordt er gewerkt met de spuit, de roller of de kwast.

Maar de egale afwerklaag van latex kan ook gewoon heel praktisch zijn. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn. Handig voor in keukens of badkamers. De keuze van afwerklaag is daarom heel belangrijk. Daar praten we je graag over bij. Zodat je een goede keus maakt voor het gewenste resultaat van de latex afwerklaag. Een resultaat dat past bij jouw stijl, jouw wensen en de specifieke uitdagingen van jouw woning.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom beginnen ze altijd voorafgaand aan het latex spuiten met een uitgebreide inspectie van de huidige staat van elke wand, muur en plafond. Geen centimeter in de ruimte wordt overgeslagen. Alles voor een superstrak resultaat. Een resultaat dat precies past bij jou, jouw stijl en jouw wensen.

Wat onze klanten zeggen

Patrick is een rustig en aangenaam persoon. Geen praatjes maar daden. Bekwaam en overleggend plannen. Het werk is goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
Huub
Maastricht
Project aangenomen voor het schilderen van de woonkamer en slaapkamers samen met een aantal kozijnen. Alles perfect gegaan, ruim binnen de tijdsafspraken. Zeer tevreden.
Martijn
Heerlen
Hele fijne zaken gedaan met Patrick. Hij geeft goed advies, is heel vriendelijk, vakkundig en werkt netjes en precies. Wij waren onder de indruk van zijn toewijding en inzet.
Kelly
Eijsden

Wilt u een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen