Over ons

over ons

Er is altijd iets te doen.

Met onze manier van werken geven we een nieuwe invulling aan het schildersvak.

Zuyd is een schildersbedrijf gevestigd in Sweikhuizen (LI). Met een werktuin vol prachtige karakteristieke monumentale panden en zeer uiteenlopende opdrachtgevers proberen wij het schildersvak een andere invulling te geven; transparant, eerlijk en communicatief. Een meer efficiƫnte, hoogwaardige manier van werken. Een speciale aanpak die wij ons door ervaring eigen hebben gemaakt. Die verder gaat dan enkel het schilderwerk. En waarin vertrouwen en respect centraal staat.


Hoe wij werken

Wij richten ons op particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven in Limburg. De korte lijntjes met deze groep klanten maakt het werk voor ons erg plezierig. Wij zijn gewend om bij de klant over de vloer te komen en wij snappen dat we zorgvuldig met diens bezit moeten omgaan. Onze schilders zijn dan ook rustige, beleefde en gedreven vaklieden die onze kernwaarden van servicegerichtheid, kwaliteit en heldere communicatie hoog in het vaandel hebben staan.


Onze visie

De tijd die wij nemen voor het organiseren van het bedrijf hebben ertoe geleid dat wij heldere afspraken kunnen maken, duidelijke communicatie hebben van begin tot eind en wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren met onze zeer professionele groep van schilders.

Onze werkwijze
Duidelijke afspraken, vooraf gecommuniceerd. Dat is Zuyd.

U vraagt een offerte aan waarna wij met u een afspraak plannen voor de opname. Hierbij wordt de inhoud van de werkzaamheden besproken en uw wensen in kaart gebracht. Wij zullen waar nodig advies geven. Hierna ontvangt u van ons de offerte.

Na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u aan de slag. Wij zullen beginnen op de afgesproken datum met het uitvoeren van de werkzaamheden. Tijdens het uitvoeren zullen we u regelmatig informeren over de voortgang.

Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd lopen we alles na om de puntjes op de i te zetten. Uiteraard laten we alles opgeruimd en schoon achter als we weggaan. Heeft uw nog vragen of opmerkingen, dan beantwoorden wij deze graag.

Wat onze klanten zeggen

Patrick is een rustig en aangenaam persoon. Geen praatjes maar daden. Bekwaam en overleggend plannen. Het werk is goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
Huub
Maastricht
Project aangenomen voor het schilderen van de woonkamer en slaapkamers samen met een aantal kozijnen. Alles perfect gegaan, ruim binnen de tijdsafspraken. Zeer tevreden.
Martijn
Heerlen
Hele fijne zaken gedaan met Patrick. Hij geeft goed advies, is heel vriendelijk, vakkundig en werkt netjes en precies. Wij waren onder de indruk van zijn toewijding en inzet.
Kelly
Eijsden

Wilt u een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen