Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Het schilderwerk maakt je huis helemaal af.

Waarborgen van perfecte kwaliteit en een stijlvol resultaat. Dat is Zuyd.

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Want de klasse die Zuyd schilderwerk levert wordt des te meer zichtbaar na een paar jaar. Wanneer je ontdekt hoe de verf zich houdt.


Aandacht voor schilderwerk

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Kwaliteit, dat blijft.

 

De kracht van hout

Houtwerk geeft een pand net dat beetje extra karakter. De gevreesde vijand is houtrot. Het kan een groot probleem vormen in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen, en ligt soms eerder op de loer dan je denkt. Door bijvoorbeeld slechte ventilatie, te dun aangebracht of verweerd schilderwerk. Vocht vindt zijn weg door het schilderwerk, met houtrot als ongelukkig eindstation.

Bij Zuyd snappen we de waarde van authentiek houtwerk. En waarom die waarde behouden moet blijven. En ook hóé die behouden moet blijven. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in houtrot reparaties. We hebben alle expertise in huis om houtrot vakkundig te repareren. 


Houtrot voorkomen

Symptomen van houtrot moeten direct behandeld worden. Hoe eerder, hoe beter. Houtrot behandelen in een vroegtijdig stadium voorkomt mogelijk hoge kosten. In sommige gevallen is reparatie namelijk geen optie meer. Kozijnen, raamdelen of deuren moeten dan (deels) vervangen worden. In dit geval leveren en plaatsen wij álles wat nodig is. Desalniettemin, voorkomen is beter dan genezen. Cliché, maar waar.

Wat onze klanten zeggen

Patrick is een rustig en aangenaam persoon. Geen praatjes maar daden. Bekwaam en overleggend plannen. Het werk is goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
Huub
Maastricht
Project aangenomen voor het schilderen van de woonkamer en slaapkamers samen met een aantal kozijnen. Alles perfect gegaan, ruim binnen de tijdsafspraken. Zeer tevreden.
Martijn
Heerlen
Hele fijne zaken gedaan met Patrick. Hij geeft goed advies, is heel vriendelijk, vakkundig en werkt netjes en precies. Wij waren onder de indruk van zijn toewijding en inzet.
Kelly
Eijsden

Wilt u een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen