Contact

Contact

Zo bereik je ons.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

info@zuydschilderwerken.nl

+31 6 23 61 15 68

FAQ

Wat kunt u van ons verwachten?

U maakt met ons bedrijf goede en heldere afspraken die we samen opstellen aan de hand van uw wensen en ons advies. Bij ons bedrijf voeren wij uit wat wij met elkaar hebben afgesproken. Daarmee komt u in elk geval niet voor onprettige verrassingen te staan.

Hoe onderhoud ik mijn schilderwerk?

Het regelmatig reinigen, ca. 4x per jaar, met een zachte doek en een neutraal reinigingsmiddel. Agressieve stoffen die in de lucht en op het schilderwerk zitten kunnen hiermee worden verwijderd. Dit heeft een positieve werking op uw schilderwerk.

Wat kost een schilder mij?

Dat hangt er vanaf wat u uit wilt laten voeren, en in welke periode de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Daarnaast kunnen wij met u vaste prijs afspraken maken, of afspraken tegen een uurloontarief voor u uitvoeren. Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden tegen een vast tarief weet u exact tevoren waar u aan toe bent.

Hoogglans, zijdeglans of matte verf?

Dat hangt van je smaak af, jouw wensen en het verduurzamen van de ondergrond. Matte verf straalt rust uit en camoufleert het best, dit wordt vaak gebruikt op wanden en plafonds. Zijdeglans verf heeft een meer warme uitstraling, maar oneffenheden zullen meer opvallen. Wel is zijdeglans verf beter schoon te maken dan matte verf. Hoogglans is heel glad en daardoor het makkelijkst schoon te maken. 

Wanneer is er onderhoud nodig aan het buitenschilderwerk?

Buitenschilderwerk op een houten ondergrond is ongeveer eens in de vier a vijf jaar toe aan een herschilderbeurt. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder toe aan onderhoud dan de gevels die minder bloot gesteld worden door de zon en regen. Als het schilder- en kitwerk scheurtjes of blaasjes vertoont, is het tijd om onderhoud te laten uitvoeren. Let vooral op de liggende onderdelen van de kozijnen, ramen en deuren, waar beschadiging van het schilderwerk vaak het eerst begint.

Wanneer kan ik het beste mijn buitenschilderwerk laten schilderen?

Het beste moment om de buitenkant van je huis te laten schilderen is afhankelijk van het weer. Buiten schilderen kan niet onder regenachtige en andere vochtige weersomstandigheden, zoals bij zware dauw en mist. De meest geschikte jaargetijden voor buitenschilderwerk zijn de lente, zomer en herfst. Schilderen in de winter is mogelijk, mits het droog en de verf voldoende vloeibaar is. 

Wat onze klanten zeggen

Patrick is een rustig en aangenaam persoon. Geen praatjes maar daden. Bekwaam en overleggend plannen. Het werk is goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
Huub
Maastricht
Project aangenomen voor het schilderen van de woonkamer en slaapkamers samen met een aantal kozijnen. Alles perfect gegaan, ruim binnen de tijdsafspraken. Zeer tevreden.
Martijn
Heerlen
Hele fijne zaken gedaan met Patrick. Hij geeft goed advies, is heel vriendelijk, vakkundig en werkt netjes en precies. Wij waren onder de indruk van zijn toewijding en inzet.
Kelly
Eijsden

Wilt u een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen